Központi rendszerek

A vákuumtechnológiás szállítószalag rendszer alkalmas teljesen automatikus forgácseltávolításra több gépből egyidejűleg egy központi gyűjtőhelyre. Száraz vagy enyhén nedves forgács esetén is szállítható távolsága akár 560 m is lehet. Használható a forgácselszívás a nagydarabszámú gyártóberendezésekből vizes és szárazmegmunkáláshoz egyaránt.

A merev szállítószalag rendszer teljesen automatikus forgács eltávolítást tesz lehetővé központi gyűjtőhelyre több gép esetén. A rendszer kisebb és nagyobb termelési területeken a csarnokon belül alkalmazható nedves és szárazmegmunkáláshoz egyaránt.

A fémforgács feldolgozó rendszer alkalmas félautomata és teljesen automatikus feldolgozására fémforgácshoz. A forgács kiürítését, a gépekből automatikus szállítórendszeren vagy személyzet a csillével /forgácskihordó kocsival szállíthatja el. A rendszert használják szinte minden gyártási területen legfőbbképpen a forgácsoló ipar. Különböző anyagok (például alumínium, acél vagy öntöttvas) lehet feldolgozni.

Szállító és szűrőrendszer Szivattyútechnikával

A keringési rendszer alkalmas teljesen automatikus visszatérésére a forgácsnak / hűtőfolyadék keverékének több gép estén egy központi elválasztó / szűrőberendezésig . Ez biztosítja a gép megtisztított hűtőfolyadék folyamatát. A nagy termelési területeken alkalmazandó 30 db géptől vagy ennél többre. Ez egy teljesen önálló elszigetelt megoldás a nedves megmunkáláshoz.

Szállítószalagos rendszer vákuumtechnológiával

A vákuumtechnológiás szállítószalag rendszer alkalmas teljesen automatikus forgácseltávolításra több gépből egyidejűleg egy központi gyűjtőhelyre. Száraz vagy enyhén nedves forgács esetén is szállítható távolsága akár 560 m is lehet. Használható a forgácselszívás a nagy darabszámú gyártóberendezésekből vizes és szárazmegmunkáláshoz egyaránt.

Szállítószalagos gyűjtőrendszerek

A merev szállítószalag rendszer teljesen automatikus forgács eltávolítását teszi lehetővé központi gyűjtőhelyre több gép esetén. A rendszer kisebb és nagyobb termelési területeken a csarnokon belül alkalmazható nedves és szárazmegmunkáláshoz egyaránt.

Forgács feldolgozó rendszer

A fémforgács feldolgozó rendszer alkalmas félautomata és teljesen automatikus feldolgozására fémforgácshoz. A forgács kiürítését, a gépekből automatikus szállítórendszeren vagy személyzet a csillével /forgácskihordó kocsival szállíthatja el. . Ahhoz, hogy a rendszer jön szinte minden területén a termelés a fémforgácsoló ipar. A rendszer szinte minden termelés területen a fémforgácsoló iparban beilleszthető. Különböző anyagokhoz lehet megvalósítani (például, alumínium, acél vagy öntöttvas).